Inspiratiebijeenkomsten

In tijden van steeds verdergaande digitalisering en veronpersoonlijking van de maatschappij, is het volgens mij des te meer nodig om samen te komen. Vooral in echte onmoetingen, in echt contact kun je geraakt en ge´nspireerd worden.

Ook ik raak meer ge´nspireerd van interactieve groepsgesprekken, dan van het het schrijven van nieuwsbrieven en artikelen, dus kom eens langs op ÚÚn van de volgende bijeenkomsten.

 

 

Soorten van bijeenkomsten:

 

Interactieve lezingen

Met verschillende mogelijke thema's die met (zelf)bewustwording samenhangen, zoals het essentialisme, authenticiteit, de geestelijke ontwikkeling van een kind, het schoolsysteem, ontwikkelingshulp, armoede en rijkdom, het ego en de ziel.

 

Kijk op mijn Global Soul website voor alle informatie.

 

Groepsgesprekken voor ouders en onderwijzers

Omdat elke ouder het beste wil voor zijn/haar kind, maar nergens te leren is, wat dat beste eigenlijk is en hoe je dat aan je kind geeft. En omdat ook de opleiding tot onderwijzer je niet voorbereidt op de meest wezenlijke behoeften van het kind. Daarom zijn er altijd dilemma's als je een kind probeert te begeleiden in zijn ontwikkeling.

 

In deze bijeenkomsten denken we met je mee over je kindgerelateerde dilemma's. Wie zijn we? De andere aanwezige ouders en onderwijzers, en ik natuurlijk als authenticiteitscoach en bewustwordingsfilosoof. Inspiratiemogelijkheden te over.

 

Deze groepsgesprekken vinden plaats in kleine groepjes van 8 tot 12 personen, liefst op school. Heb je zelf een groep ge´nteresseerden bij elkaar en een locatie, dan kun je met mij contact opnemen. Maar ook als je als eenling graag eens bij zo'n bijeenkomst zou willen zijn, voel je welkom om contact op te nemen.

 

Ter inspiratie kun je de complete uitnodiging zelf lezen en laten lezen aan anderen.

Deze staat op: www.globalsoul.nl.

 

 

Mail: stefvanbeek@hotmail.com - Telnr: 06-30117320

www.authenticiteitscoaching.nl

KvK-nr.: 54474450