Links

Eigen websites:

www.tripjenaarjehart.nl  Hartversterkend gesprek van een half uur in de regenboogcamper, waarbij we even contact maken met je hart om te ontdekken wat daar speelt. Het kan beginnen met een hartelijke vraag van ons, of met iets wat je zelf inbrengt en waarover je wilt praten.

www.tripjenaardevrijheid.nl  Drie uur durende, verrassend verhelderende ervaring van jezelf in vrijheid in de Global Soul Travel Coach, waarin je grootste uitdaging in je persoonlijke ontwikkeling helder en tastbaar wordt. Het Openingsgesprek voor authenticiteitscoaching.

www.essentialisme.nl  Een andere dochterwebsite van Global Soul, over mijn spirituele filosofie die ten grondslag ligt aan authenticiteitscoaching.

www.globalsoul.nl  Mijn persoonlijke website en de moedersite van alle bovengenoemde sites: een samenkomst van visie, bewustmakende artikelen, pozie, humor, reizen en liefde.

 

Bevriende websites:

www.feelinspired.nl   Caroline 'Feel Good' Dekker inspireert mensen en bedrijven om vanuit hun hart te leven en werken. Bovenal is zij een specialist in aandacht.

www.dagvanwaarde.nl  Een ander initiatief van Caroline, waarmee ze bedrijven laat ervaren wat persoonlijke aandacht voor de mens achter de werknemer teweeg kan brengen. Ik ben n van de waarderingsartiesten waarmee ze werkt.

www.connycoppen.nl  Bevriende coach die oa meer lichaamsgericht werkt en ook schrijft.

 

Mail: stefvanbeek@hotmail.com

www.authenticiteitscoaching.nl

KvK-nr.: 54474450