Links

Eigen websites:

www.tripjenaarjehart.nl  Voor kinderen en jongeren onder de 20 jaar. Hartversterkend gesprek in de regenboogcamper, waarbij we ontdekken wat het diepste verlangen van je kind is, en we een verfrissende blik werpen op mogelijke onzekerheden die deze hartewens nu nog in de weg staan. Vervolggesprekken zijn mogelijk, maar niet vaak nodig.

www.tripjenaardevrijheid.nl  Voor mensen vanaf 18 jaar. Een verrassend verhelderende ervaring van jezelf in vrijheid in de Global Soul Travel Coach, het Openingsgesprek voor authenticiteitscoaching.

www.essentialisme.nl  Een andere dochterwebsite van Global Soul, over mijn spirituele filosofie die ten grondslag ligt aan authenticiteitscoaching.

www.globalsoul.nl  Mijn persoonlijke website en de moedersite van alle bovengenoemde sites: een samenkomst van visie, bewustmakende artikelen, poëzie, humor, reizen en liefde.

 

Bevriende websites:

www.feelinspired.nl   Caroline 'Feel Good' Dekker inspireert mensen en bedrijven om vanuit hun hart te leven en werken. Bovenal is zij een specialist in aandacht.

www.dagvanwaarde.nl  Een ander initiatief van Caroline, waarmee ze bedrijven laat ervaren wat persoonlijke aandacht voor de mens achter de werknemer teweeg kan brengen. Ik ben één van de waarderingsartiesten waarmee ze werkt.

www.connycoppen.nl  Bevriende coach die oa meer lichaamsgericht werkt en ook schrijft.

 

Mail: stefvanbeek@hotmail.com

www.authenticiteitscoaching.nl

KvK-nr.: 54474450