Investering in jezelf

.

Prijzen per 1 januari 2015 (incl. 21% btw):

 
particulieren**
Tripje naar de Vrijheid Deep (1½ uur) + alleen wandelen*
€ 125
Tripje naar de Vrijheid Deep inclusief wandeling (3 uur)*
€ 185
coachingstraject: 6 sessies van 1½ uur (+ 1½ uur v & v) (totaal: 9 uur sessie + 9 uur verwerking & voorbereiding)
€ 660
losse sessies per uur (+ 1 uur informatieverwerking & voorbereiding)
€  85
* Kijk ook eens op www.tripjenaardevrijheid.nl voor meer informatie over dit bijzondere openingsgesprek, dat op een natuurrijke locatie in De Bilt plaatsvindt.

** Voor bedrijven gelden dezelfde prijzen, maar dan exclusief 21% BTW.

Als deze bedragen echt te hoog zijn voor je budget, maar je wilt toch heel graag een Tripje doen en/of met authenticiteitscoaching beginnen, bel me dan even. Wie weet vinden we een alternatieve oplossing, of kan de prijs iets zakken.

.

Zie dit geld als een structurele investering in jezelf en in je levensgeluk, waarbij je werkt aan de oplossing van de diepste oorzaak van steeds terugkerende problemen. Daarom is deze coaching geen consumptie maar een investering. Je leert om op een liefdevolle manier, steeds zelfstandiger aan je persoonlijke ontwikkeling te werken. En je voelt jezelf groeien.

Een traject helpt vooral de continuïteit van je proces, maar het betekent niet dat het proces na één traject klaar is. De meeste cliënten doorlopen meerdere trajecten, voordat ze voor hun gevoel klaar zijn. "Klaar zijn" wil zeggen dat je jezelf kunt coachen in je verdere persoonlijke ontwikkeling, die nooit stopt.

.

.

Tel: 06-18183028 - Mail: stefvanbeek@hotmail.com

www.authenticiteitscoaching.nl

KvK-nr.: 54474450